Запитання до нас

Шановні відвідувачі нашого сайту

доводимо до вашого відома що у розділі 
"Запитання до нас" ви можете задавати питання, які мають  релігійно-духовний та богословський напрямок, відповіді на які для Вас стануть корисними, повчальними і принесуть користь Вашій душіНа нашому сайті ми не займаємося  обговоренням (осудженням) дій духовних осіб і взагальному кожної людини, і нагадуємо що кожний дасть за себе відповідь перед Богом тому:
 "Не судіть і не судимі будете"(Матвія 7:1-5).
Спаси Вас Господи за Ваше розуміння.

Також повідомляємо Вас про те що в розділі "Запитання до священика"ми ненадаємо інформації про розклад Богослужіннь у Кафедральному соборі "Покрови Пресвятої Богородиці" для отримання такої інформації звертайтеся безпосередньо до храму.

З християнською любов'ю!
  Адміністратор сайту!
 
Форма добавлення запитання
Доброго вечора Отче, будь ласка: допоможіть розібратися. Цієї неділі я був присутній на хрещенні свого похресника, нас було дві пари. Церква греко католицька, все так швидко пройшо що я навіть не тримав свого похресника на руках, або не компитентність священики чи моєї куми я так і не зрозумів, хоча вони всі троє тримали. Тепер я почуваюся постороннюю людиною для свого похресника.
Слава Ісусу Христу! У мене хлопець хворіє епілепсією часто бували приступи сильні, втрачав память, я ходжу до церкви і почала давати на святу літургію за його здоров'я, як тільки я перший раз написала за його здоров'я він більше не втрачав памяті, приступів не має. Що можна ще зробити порадьте будь ласка, чи ще молитву читати потрібно якусь?
Отче, знаходжусь у страху, в дома постійні проблеми зв'язані зі здоров'ям дитини, ніби щось не дає жити нормальним життям. Постійно ходжу до церкви, сповідаюсь і причащаюсь. Два роки назад померла моя мама від раку шкіри. Я взнала що її коли хоронили зав'язали на голову мою весільну хустину , яку одягали після фати. Що мені робити як з цим жити. В хаті одні біди.
Чому не дається вивід після хрещення жінці, яка не брала шлюб?
Слава Ісус Христу!У мене зараз на душі тяжкий неспокій.Хочу дуже висповідатись.Коли можна висповідатись у вашій церкві?
Слава Богу! У мене два питання: 1. Чи має людина (що зберігає дівство) більше шансів на прощення тяжкого гріха ніж інші? 2. Що гірше рукоблудництво чи блуд з жінкою? Якщо чоловік неодружений, але вже не може жити в чистоті, то який гріх буде меншим, якшо вже не получається жити геть целомудренним життям? Мені 30 років і я до сих пір не знав жінок. Був прихильником чистого целомудренного життя. Але тепер вже жити так не можу. Сильно потребую жінку як на духовному так і на плотському рівні. Але ж неможливо взяти і в одну мить одружитися. Навіть якщо визначуся одружуватися (то це займе певний час, пошук людини для спільного життя) як бути цей період? Якщо терпіти вже несила, просто дах зносить. це для мене велика біда! бо мучуся через це! Хочу жити християнським життям (і страюся це робити), але блудні помисли та діяння все руйнують, просто не знаю що робити та як виправити своє духовне та фізичне життя, щоб воно проходило по-християнськи. Потребую поради. Буду вдячний за допомогу.
Слава Ісусу Христу! Скажіть, будь ласка, чи буде (і коли) цього року під час Великого посту проводитися загальна сповідь? І чим вона відрізняється від індивідуальної сплвіді? Дякую.
В моєї сестри така історія.Її хлопець з української церкви,а вона сама з російської.Чи можуть їх повінчати в російські церкві
Слава Ісусу Христу!Святий Отше,прошу святої поради.З чоловіком у шлюбі майже 7 років,є у нас синочок 6рочків,за цей час чоловік двічі зрадив,три роки тому зраду пробачила але не змогла забути,місяць назад знову все повторилося.Крім того від чоловіка до мене велика непогана.Я дуже скрита людина,і мені дуже тяжко,великий неспокій на душі.Цього ж року почали новубудову,але все у незлагоді,у сварці.Як бути,щоби незгрішити,як відпустити тяжкий тягар на душі?
Слава Ісусу Христу! Скажіть чи потрібно сповідатися з гріху який був несказаний на попередній сповіді(забув повістіи) Навіки Слава Богу
powered by smfaq
Яндекс.Метрика