Запитання до нас

Шановні відвідувачі нашого сайту

доводимо до вашого відома що у розділі 
"Запитання до нас" ви можете задавати питання, які мають  релігійно-духовний та богословський напрямок, відповіді на які для Вас стануть корисними, повчальними і принесуть користь Вашій душіНа нашому сайті ми не займаємося  обговоренням (осудженням) дій духовних осіб і взагальному кожної людини, і нагадуємо що кожний дасть за себе відповідь перед Богом тому:
 "Не судіть і не судимі будете"(Матвія 7:1-5).
Спаси Вас Господи за Ваше розуміння.

Також повідомляємо Вас про те що в розділі "Запитання до священика"ми ненадаємо інформації про розклад Богослужіннь у Кафедральному соборі "Покрови Пресвятої Богородиці" для отримання такої інформації звертайтеся безпосередньо до храму.

З християнською любов'ю!
  Адміністратор сайту!
 
Форма добавлення запитання
Доброго дня, мене звати Олександр, 28 років, мені потрібна ваша порада. Мені батьки внусили віру УАПЦ, але я вже 15 років проживаю в італію і тут поблизу немає УАПЦ, але моя мама яка живе зі мною в італії ходить в УГКЦ, і завжди думала що це є наша УАПЦ, я є грішник і не хожу часто в церкву, але на великі свята хожу з батьками в УГКЦ, бо мама затверджувала що це є наша УАПЦ. З часом я тут познайомився з українкою релігії УГКЦ, і ми вирішилися повінчатися, ми не можем поїхати на україну, і фінансово не можем багато позволяти, тому вирішили повінчатися в Українські церкві і не в італійські, але ця українська церква являєця УГКЦ, і обичаї трошки інші. Моя мама почала переживати що я вінчаюся і привикла що я її син і завжди маю бути біля неї, і часто шукає різні причини щоб спортити вінчання і наше майбутнє життя. Я мою маму хочу поважати, але мені з жінкою жити все життя, то теж завжди жінку не маю бажання обіжати бо мамі не подобаєця щось. Але звичайно в кожних сімях можуть бути свої проблеми. Коли ми будем вінчатися, то мені і моїй дружинні мають держати корони взаді, або може священик покласти ікону на голову а 2 свідків мають стояти взаді нас. Моя дружина каже що взаді мене має стояти дружба, а взаді неї має стояти дружка, але моя мама забороняє це робити, каже що взаді мене і моєї дружини мають держати корони два хлопці, бо якщо взаді нас буде дружка стояти при вінчанні, то мама її звідти викине, і устроє скандал в церкві. Розкажіть як по наших традиціях прийнято робити, і підскажіть як мені краще поступити. Я вам буду дуже вдячний за відповідь. З повагою Олександр! Inviato da iPhone
Христос Воскрес! Прошу допоможіть будь-ласка, підкажіть які потрібно молитись молитви щоб помиритись з коханою людиною... Сталось дуже велике непорозуміння, я страждаю, а він не хоче помиритись, не розумію чому... Людину ніби підмінили... Пройшло вже багато часу, але я б дуже хотіла щоб ми знову були разом, щоб між нами все надагодилось...
Слава Ісусу Христу! Скажіть будь-ласка в які дні перед Великоднем можна зранку сповідатись і причаститись?
Доброго дня!Підкажіть будь ласка.Я брала в церкві шлюб 8 років тому на Волині(сама з Ів-Фр),але не реєстрували шлюб в Рацсі,після чого прожили рік і розійшлися.Через пів року ми розписалися у Рацсі з теперішнім моїм чоловіком(але не вінчалися у церкві,так як,розлучення церковного у мене не було).А мій колишній чоловік також одружився,розписався в Рацсі і повторно повінчався у церкві.То ж чи я можу також повінчатися вдруге?Дякую
Доброго вечора! Порадьте будь-ласка чоловічий монастир УАПЦ в Україні, куди можна приїхати трохи пожити, покаятись і відчути на собі, що це таке – вставати з молитвою і з нею засинати. З повагою, Андрій.
Слава Ісусу Христу. Отче, скажіть де можна переглянути які парафії є у нашій єпархії? Чи є такий список? І чи багато ще залишилося у нас парафій?
Слава Ісусу Христу! Скажіть, будь ласка, чи має дозвіл ігумен Свято-Михайлівського чоловічого скита у м.Долина благословення єпископа на дозвіл дозволяти вірним дивитися у Чашу з Євхаристією?
Шановний Св.Отче !!! В мене в родині горе.... Повісився рідний дядько , який страждав психічними розладама уже 20 років через пороби. Чи може Свята церква хоронити його на цвинтарі з усіма рівними людьми і читати молитви в церкві??
Слава Ісусу Христу!скажіть,будь ласка,чи можна заказати індивідуальну службу за померлою ?
Доброго вечора! Що потрібно для ануляції шлюбу який був взятий помилково?
powered by smfaq
Яндекс.Метрика